Wednesday, February 28, 2007

aku yang tertekan...

x sabar rasernyer nk hbskn this sem..so tired n so pressure.
assg bertimbun, project x siap2, personal problem bertambah2..
hmmm..x tau la

So, tuk releasekn tension..kt nyanyi lagu ni...

Ada kala ku merasa,
Hidup ini seperti kaca,
Jikalau tidak bersabar,
Hancur berderai lah akhirnya,
Ku doa Kau selalu,
Mengawasi gerak geriku,
Kuatkanlah...
Cekalkanlah hatiku...

Oh Tuhan,
Ku berserah segalanya kepadaMu,
Agar jiwa ku tenang,
Dengan bimbinganmu,
Selalu...

(Ku Mohon, Shiela Majid)

Saturday, February 03, 2007

I'm coming...

Rasenyer dh lamer x mengarang kt cni.So, ari ni aku nk start balik...Kalo korang rajin n x der keje, bacela yer...

Skarg ni aku ader kt FYP lab, sorang je kt cni sebab aku rase ari ni sumer kwn2 aku kuar...maklumla ari sabtu kan...

FYP betul2 memeningkn paler aku yg dh memang mcm nk pecah ni...server nyer problem pun x solve lg. aku pun x tau sama ada mende ni betul2 susah atau aku yg x reti...hehe. kalo korang nk tau, aku wat Mobile Chat System..so, guner J2ME ar..

Ok la, sok aku ngarang lg..tunggu la yer. may b one day aku akn bgtau psl mslh peribadi aku plak..Insya Allah, kalo aku rajin nk brceriter...hehe
Adios...