Thursday, March 22, 2007

fyp dh habis...


ari ni memang best...ramai jgk la yg dtg kt fyp showcase nie...tp, sedih gak coz paan x leh dtg..huhu.
ader yg condemn, ada gk yg bg positive feedback..tp, x per..i ll take it as a motivation 4 me...
start kul 10pg smpi la kul 4.30 ptg, memang letih sgt...but, its over now.
lpas ni, dh nk kena kemas barang2 kt cni...hr isnin dh kena kosongkn blk nie...
then, kena wat final report plak...hntr next week..final exam lg, starts on 29 March..huhu

ader lg 1 mender best nk bgtau kt cni, kitorg nk gi Fraser Hill hr sabtu ni...hehe
x sabar tunggu hr sabtu...nk release 10sion la katakn...
dh lamer x jln2 nih...

Friday, March 16, 2007

Hari yg boring...

Hari ni aku raser boring sgt...smlm dh struggle giler siapkn report it n islam smpi kul 6pg.
Alhamdulillah,siap jgk...
Cadangnyer nk tgk wyg ari ni..citer 300. tp pg td sumer dh letih, so x jd la tgk wyg..
x per la, lain kali jer la.
Dh lamer rasernyer x tgk wyg..tp x penting pn..hehe

Skrg ni nk kena struggle on fyp plak..hrp2 la sempat siap..Amin...

Monday, March 05, 2007

ptptn oh ptptn

ari ni abah call lg..bgtau psl surat PTPTN.ini adalah dialog antara aku n abah:

abah: assalamualaikum kakak(panggilan aku kt umah)...Sihat?
aku: hai abah..kakak sihat. awat abah?
abah: ni nk habaq ni, surat PTPTN smpi lg...ni yg ke-3 dh.dia suruh kakak bayaq rm800(untuk yg tertunggak skl)
aku:ha!!!(nada terkejut)mana kakak ada byk tu.
abah: tu la, kakak talipon la lawyer ni, ckp kt dia kakak belajaq lg.
aku:ok, nanti kakak call
mak (kt blkg abah): cepat ckt talipon oghang tu, kalau x talipon, pulaih telinga...

hehe...harap2 korang phm la apa yg aku tulis nih, coz pure loghat kedah..hehe

boring la aku ngan PTPTN nih, call nk dekat 10 kali pn x der org angkat...time nk mntk duit cepat jer eh..tunggu la aku kejer dulu kan...

Friday, March 02, 2007

hmmm..dh pn 3 pg
cuber korg teka aku kt ner skrg nih maser korg tgh nyenyak melayari mimpi indah(cheeewah)... aku still kt fyp lab..nk siapkn keja yg x pernah hbs..bertambah aderla...huhu
kalo smlm aku bg lagu sheila majid, ari ni aku nk bg lagu dr Elly Mazlein plak. Tajuk dier 'Bicara Kasih'

Bicara Kasih

Haruskah aku yang meminta
Noktah hubungan cinta kita
Sedang masa berlalu pantas
Menelan waktu usiaku

Cinta yang kita bina bersama
Belum ada penghujungnya
Menghitung detik perjalanan
Mencengkam perasaan
Cinta dalam kedukaan

Bicara pada malam
Seakan mengerti apa kurasakan
Dalam keliru
Masih lagi mencari jawapan

Bicara pada sepi
Seakan memujuk hati
Kau tahu ku amat menyintai
Tak mungkin cari pengganti

Apakah aku hanya sandaranmu
Kau datang dan pergi sesuka hati
Kau hilang kala ku memerlukan
Tinggal keseorangan

Setitik kasih yang engkau berikan
Tak mampu lagi untuk ku bertahan
Izinkan ku mengundur diri
Pergi bersama hati yang terluka

nie la lagu yg kadang kaler mampu mmbuatkn mata aku berair...huhu

adios..