Thursday, March 22, 2007

fyp dh habis...


ari ni memang best...ramai jgk la yg dtg kt fyp showcase nie...tp, sedih gak coz paan x leh dtg..huhu.
ader yg condemn, ada gk yg bg positive feedback..tp, x per..i ll take it as a motivation 4 me...
start kul 10pg smpi la kul 4.30 ptg, memang letih sgt...but, its over now.
lpas ni, dh nk kena kemas barang2 kt cni...hr isnin dh kena kosongkn blk nie...
then, kena wat final report plak...hntr next week..final exam lg, starts on 29 March..huhu

ader lg 1 mender best nk bgtau kt cni, kitorg nk gi Fraser Hill hr sabtu ni...hehe
x sabar tunggu hr sabtu...nk release 10sion la katakn...
dh lamer x jln2 nih...

2 comments:

Budihost said...

hai nurul.. antara 2 tu yang mana nurul prefer? mmg happy dah abis project, tp dah susah nak jmpa paan.. nak jmpa paan dan trus buat project ke dah xnak project, xnak jmpa paan? :D

dah abis project, happy jela.. apa lagi nak fikir kan.. huahuauha.. bagus la nurul dah setel, paan je yang terkapai2, sem 1 nnti kena buat projek. huhuh..

bukan main lagi gi bercuti ek? bukan nak ajak paan pun.. ampes >P

nhusna said...

which one i prefer ek? ader 3rd option x? kalo bole nk abis fyp tp nk jmp paan jgk..hehe