Wednesday, September 21, 2011

hati tak tenang...

ok, harini baru terasa ada mood sikit nak menulis..sebelum ni malas giler..bukak baca entry lama then tutup balik...

baru je lepas call parents kat kampung..entah kenapa, lepas bual dengan mak, hati rasa tak tenang..selalu kalo hati rasa tak tenang, ader la something wrong somewhere kan?
macam haritu, tanggal 9 Sept 2011, saya dikejutkan dengan pemergian Faris Aiman ke pangkuan Ilahi..seriusly, before I got the news, buat apa pun tak kena..tengok tv rasa tak best, online pun macam bosan, time mandi rasa nk nangis..10minit lepas tu dapat berita tentang Aiman..

Al-Fatihah...

Aiman pasti sedang bermain-main di dalam syurga sekarang..bahagianya dia..pergi tanpa membawa secebis dosa..cepat Allah ambil semula apa yang dipinjamkanNya..kita sebagai hamba perlu redha sebab kita juga akan ke sana nanti...

Jumaat lepas adalah hari terakhir saya bekerja sebelum bercuti panjang untuk sambung belajar..
flight dijangka 28hb ini..ok fine, visa tak dapat lagi..am freaking out!!
buatnya visa tak dapat and saya tak jadi ke UK, korang jangan gelak pulak..
kalo rasa nak kena lempang, datang la gelak depan-depan..i mean it..hahahaha

minggu ini minggu sedih..sedih bila memikirkan akan meninggalkan sementara apa dan siapa yang saya ada disini..
oh gosh, berpisah tak pernah mudah bagi saya..berpisah kejap ke lama ke sokmo sedih!!

cadangnya saya nak ke Johor berjumpa dengan adik saya sebelum pergi..tapi dia pilih untuk naik gunung bersama kelabnya..ok, fine..tukar plan..jom pegi shopping

setiap hari saya berulang alik sri kembangan - subang jaya..habiskan masa saya bersama Ana and Alia..mereka insan-insan yang paling susah untuk saya ucapkan selamat tinggal..jadinya, sementara masih ada waktu tersisa ini, seboleh-boleh nak tengok wajah mereka puas-puas :)

1 comment:

Umi_Aliesha said...

Jgn sedih2..pi sat jer kan...takziah dgn apa yg berlaku pd Ana..terkejut jg bila dengar dr Kak Mizah hari tu....Nurul take care erk..jaga kesihatan..insya allah semuanya berjln lancar tu...