Tuesday, March 20, 2012

Stockton trip..

semalam after class, terus ajak Sabrina pergi Queen's Campus kat Stockton..Durham Univ ni ada dua campus..satu kat Durham, satu lagi kat Stockton..yang kat Stockton tu, budak-budak Undergrad study kat situ..

since both of us tak pernah sampai situ, haruslah sesat dulu kan? boleh pulak turun kat bus stop yang salah..pergi turun kat town dier, patutnya turun kat the next bus stop..tapi tak per lah, since dah turun, kitorang jalan-jalan dulu kat situ..

Stockton!!

my lunch!!

nak cari McD sebenarnyer, tapi tak jumpa pulak..end up makan potato je..lepas dah kenyang pegi jalan-jalan kejap and sempat beli benih strawberry and chilli..nak bercucuk tanam lah kononnya :D

then naik bas semula and stop at Queen's Campus..

fall in love already with this campus..

No comments: