Sunday, April 01, 2012

Easter Break

semalam sempat VC dengan ima and afni..diorang tanya dah berapa hari tak makan nasi..jawapannya, hari-hari noni makan nasi okeh! dah memang tekak orang Melayu, duk lah mana pun, mesti cari nasi jugak kan..ehhe

in fact, tak susah pun nak cari beras ke ape ke untuk masak makanan Malaysia..tapi kalo nak makan kena la masak sendiri..tak leh la nak expect ada pasar malam setiap Jumaat or kedai mamak bukak 24 jam..heheh

tapi lately ni sangat malas nak masak..end up makan roti or anything yang simple je (dengan harapan boleh la kurus lepas ni)

sekarang dah start Easter Break 2minggu..hoyyeahh!! orang lain 2minggu lepas dah start cuti..my school je rajin terlebih, lambat sikit cuti..tapi tak syok sangat sebab ada assignment kena buat..minggu depan kawan-kawan dari Cambridge nak datang visit Durham..yeah, am excited!! sekarang tengah gigih giler siapkan assignment before diorang datang so that boleh la berfoya-foya dengan penuh perasaan nanti..

last few days, Mama and Papa bawak pergi jalan-jalan tepi pantai kat Newcastle..syok gila!!


p/s: teringat kat Alia kalau duk tepi pantai ni..imagining Alia pakai that sexy swimming suit ;)

3 comments:

M@YaZ said...

Alia ckp dia terbayang makcik pakai sexy swimming suit. aummm

M@YaZ said...

ops..terguna akaun abah pulak. wahahha.
-mama-

Husna said...

ngahaha..Alia, stop imagining!!

na, tak per..tak salah guna akaun husband sendiri..ahha (tapi terkejut gak la kalo jat yang komen camtu..hahaha)