Tuesday, May 29, 2012

lovely weather

suka suka suka!! suka dengan keadaan cuaca di UK sekarang..ada matahari tapi berangin..dah tak sejuk macam dalam peti ais..dah boleh keluar tanpa pakai winter coat..

siang sangat panjang sekarang..makanya boleh keluar joging pukul 8malam..siap laa puasa nanti..wohh, sila tabah Noni tabah!! you can do it bebeh!

 
hoyyeahh..dah boleh makan ais krim hari-hari!

pantang betul nampak pokok bunga ni..mesti tangan gatal je nak petik dan main tiup-tiup..saper pernah tengok autumn in my heart or a millionaire's first love?? bukan ke hero and heroin dier suka main tiup-tiup bunga ni kat muka masing-masing..ihikk..jiwangsss!!iyaksss!!


i omputih uuu..makan salad jerrr..tapi balik umah i cari nasi jugerrr..lalala..
langsung tak kenyang..citt!!

BBQ time!

swan pun nak berjemur juge :D

Ya Allah, alam Engkau ciptakan ini terlalu indah..sia-sialah bagi mereka yang tidak bersyukur...

2 comments:

miza said...

nurul..
muka cam makin tembam je...

Husna said...

ha ah..dah tembam sekarang