Monday, August 11, 2008

Majlis Faheem & Wan Zuriati

tentu ramai yg dh tau 9 & 10hb lpas adlh merupakn majlis perkahwinan Faheem & Wan Zuriati.
majlis sblh perempuan diadakn di kediaman Wan di Kg Dato' Abu Bakar Baginda and sblh lelaki diadakn di Dewan UKM...
oleh kerana dua2 majlis dekat je ngan umah kitorg, so kitorg belasah pg ke dua2 majlis..haha
(bkn selalu bole mkn free nih)

ni ader ckit few pics yg brjaya di snap sepanjg majlis.....

mcm biaser, g kenduri kawen wajib brgamba ngan pengantin pompuan..hehe

tgk korang teringat time FOSSCAR ..hehe (dr kiri: treasurer, asst mgr I,asst mgr II, H/C special task and asst H/C special task)

bab perasan model serah kt kitorg..esp yg tudung purple tue..haha

ni pengantin n bakal pengantin...

upacara wajib mlm minggu..lepak ngan huda..hehe(apsal trsesat gamba ni laks??..blasah jer la..huhu)

8 comments:

M@YaZ said...

Uhuk2.. tersedak~!

nhusna said...

tersedak ka??minum minum..p cari ayaq..heheh

-reha- said...

Biasela oni...
tv program kita yg wajib kat umah is "America's Next Top Model"...heheheh...terpengaruh la sikit2 with all the nice pose...wakaakkaka

nhusna said...

every nite at 8pm sumer kt dpn tv ye..haha

@naBest said...

oni...salah la... aku assistant je..reha yg head com.. sila betulkan ye.. wink wink..

nhusna said...

ok ok..den lupor la..dh btul kn dh

humaimee said...

hehe ... sorry la nurul .. gambar masa majlis sy tuh tak berapa mesra sikit ... masa tu penat dah ... ingatkan dah cukup senyum dah :D

nhusna said...

x per faheem, x senyum pn, seri pengantin tu ttp ader..hehe