Tuesday, June 22, 2010

malam yg bestttt...

aku menulis dr Evergreen Laurel Hotel, Penang...brmalam kt hotel 5 bintang, apa lagi yg nk diharapkan melainkan masa berlalu dgn lambat sekali..aku nak berlama-lamaan di sini..sgt damai dan sgt tenang...

aku dtg atas urusan kerja..need 2 meet few customers tomorrow..petang plak kena ke customer's company..ni benda baru utk aku..sepanjang bekerja, ni 1st time need to meet customer at their place..its gonna b tough..huhu

mari beradu...esok perlu bangun awal, bath tub menunggu...

3 comments:

Hafeeny said...

tempat yg best, klu dok sorg mmg xbest..hehe..saje je bg statement cmtu..sape suh tinggal saye...heh!

ShaZNa said...

mmg best bile dpt kuar jmp customer lebih2 lagik kalo stay lame sket kat mane2 hotel yg jauh dari KL..hehehe..sbb ade xperience..mmg best..tp bile da kawen nih nak travel jauh2..mcm..hurmmm...

NaZRaHKu =) said...

Wahhh..ada bathtub..saya suka! Dah lama Naz teringin nak duduk hotel yang ada bathtub tapi belum kesampaian lagi. Huhu..