Tuesday, October 30, 2007

8 habits

huh..2 hr 2 mlm pikir 2 come up with 8 habits of mine..Ana dh tagged aku, so kena la buat (jaga hati kwn..hehe). Here it is:
  • Kuat shopping - tp time ader duit jer..kalo x, malas gak nk menapak ke shopg complex tu
  • Cepat bosan - yg ni mmg dr dulu lg. Contohnya kasut, satu2 kasut tu, jangka hayatnyer cuma 3 - 6 bln shj, pas2 i ll buy a new one :)
  • Sikap berubah-ubah - flexible la..kalo aku kwn ngan bdk kecik, aku pn jd mcm diorg gak..kalo aku sembg ngan org2 yg alim, aku akn jadi bdk baik..kalo aku sembg ngan org2 berumur, aku jadi anak yg sopan n ramah..heheh
  • Emotional n sensitif..huhu.kalo aku marah, aku mesti rasa nk nangis..x syok aa
  • Gurlish ckit - like pink color, love wearing high heels, love roses n many more...
  • Mudah terpikat pd mender2 yg indah n cantik (hensem pn trmasuk la..hehe)
  • Not a good decision maker - sbb suka buat keputusn ikut hati.org kata kalo ikut hati..mati. selalu buat silap but my life still under control la
  • Skrg ada hobi baru - memasak yg membuatkn habit aku yg first tu kurang ckit...
hmm..nk tag saper eh?
  1. safwan
  2. paan
  3. najma
  4. miera
  5. br najmi
  6. br rizal
  7. maiza
  8. saper2 yg visit my blog
ok?

2 comments:

sepuls said...

cepat bosan??? bahaya nie..jgn cepat bosan dgn future husband dah lah ek...susah nanti cik husna...huhuhu

nhusna said...

ngan future husband?kalo mender berkaitn tanggungjwb, sy x bosan..Insya Allah