Friday, September 05, 2008

Yang Belum...

Antara yg aku nak tapi aku x dpt lg..mari kita senaraikn mengikut priority:-
  1. nk further study - nk sambung kt Australia..tp mcm takut je nk g sorg. duit pn x cukup lg..ader duit nnt, trus sambung..kt maner nk further tu nnt2 la pikir..
  2. nk beli rumah - teringin nk ader umah sendiri..bole decorate ikut citarasa sendiri. tp tggu kaya ckit baru bole beli
  3. nk handbag Carlo Rino - jumpa kt Jusco aritu..tp trlepas mega sales la plak
  4. nk HoneyCITY(Honda City) color hitam - mcm lawa je atas jln..huhu
  5. nk blek kg tiap2 bln..rindu sgt kt Helmi..baru bole brjln maser aku blek aritu
  6. nk work from home - ni ntah biler tawun la dpt
  7. nk shoping smpi demam - x prnh lg la..
  8. nk g melancong ke Australia - dh lamer nk ni, tp x pegi2 jgk
  9. nk blek tidoooooooooo..aku ngantuk..huhu
mayb not now but later...InsyaAllah

7 comments:

Hafeeny said...

comeyy nye dier..muaaaaah. muaaaah. muaaah. pinjam bawak balik bole?

nhusna said...

hehe..nk pinjam??kena queue dulu..noni tgh buat permohonan nk pinjam Helmi,tp abg x approve lg..huhu

@naBest said...

eleh ifah....nk anak, buat sendiri la.. xkan tu pun nk ajar. hehehe

nhusna said...

nganganga..makan dlm pah kn??huhu

M@YaZ said...

hehe, tak sangka tunangku begitu kijam. Apa pun manusia takkan puas dengan apa yang dia ada. Tinggalkan nafsu2 yang tak patut ada macam kete tu. Huhaha.

Apa pun target is good. Tapi priority yang mesti diberi tekanan. Selamat dan semoga berjaya~

Hafeeny said...

Cis ana..cepat ko pangkah aku yer.. Buat masa sekarang, buat ank patung jer aku mampu..huhu..

to noni: may ur dreams come true.. Berangan, berusaha, dan bertawakal.

nhusna said...

jat--> kete tu angan2 je..at least mende tu menjadi pembakar semangt tuk noni trus brusaha..heheh

ifa-->tq so much..InsyaAllah ader rezeki dpt la realisasikn angan2 noni tu..huhu