Sunday, October 11, 2009

'my blog' go public

halooo korang..aku dh publickn blog aku ni..stlh lbh dr 2bln ia di privatekn di sebabkn oleh hal2 yg trpaksa dirahsiakn..skrg aku rasa mcm dh bole kot publickn..jika hal2 yg dirahsiakn itu dh x jadi rahsia nnt, kita private la blek..heheh

skrg kul 2 pg, hari ahad...aku sdg kebosanan..cik huda dh dibuai mimpi indah..kul 8 td aku g kutip dier kt TTDI..esok kena g antar dier blek..
p/s: huda, cpat la beli keter, nnt u bole dtg sendiri..lalalala

nk ngadu ni, x best la life skrg..mcm x der benda yg menarik..keje brtimbun kt opis tu biaser la kn..sumer org bz..org gomen pn dh pandai bz kt opis skrg ni..apatah lg org keje private knnn..double triple la dier punyer bz...

lg x best, aper kes ari sabtu pn ngadap keje gak ni?? skrg aku tgh duk install Adobe Dreamweaver..huhu..br je aku tau dreamweaver bkn lg under macromedia..tp dh under adobe..huhu..punyer la ketinggalan okkk

menci btul la main kejar2 ngn deadline nih..mmg 'dead' laa..ada ke patut bg projek duration 4 weeks je..dh la trmasuk cuti raya aritu..mmg menggelupur la bdk2 team aku..so, minggu dpn adalh minggu last..dijangkakn kami akn brtambah menggelupur minggu dpn..sama2 la kita saksikn projek ni siap dgn jayanya ataupn x...
disebabkn projek yg hampir 'dead' ni la, aku terpaksa brsengkang mata lg ni...nk jgk siapkn 1 module ni..kalo x, nnt aku x kn sempat siapkn keje aku..chaiyok Noni..u can do it!!!

ok, pesanan utk bdk2 ICT, UIAM batch aku..jemputla ke rumah aku di sri kembangan ni pd 17hb jam 3ptg..aku ader buat open house ckit..dtg tau, jgn x dtg..aku merindui korang..heheh

6 comments:

@naBest said...

Lalala~ ai kat gerik lagi.. Nanti ai dh blk kl, u open la house u utk ai ye.. Hehe

me and only me said...

Lalala~ utk u, mmg i akn buat special punyer..i akn sediakn makanan khas utk ibu yg lpas pantang..hahaha

me and only me said...
This comment has been removed by the author.
me and only me said...
This comment has been removed by the author.
hudaismail said...

huhu...baikk..sy akan bli kete

Rasdi said...

:)