Friday, February 18, 2011

February...

ada banyak cerita dalam February yang saya nk kongsi...

memandangkan saya dah tak ada cuti bermula hujung bulan lepas..weekdays ke ofis, weekend ke kelas, makanya saya dah terbiasa bangun awal..suka!!
hari cuti Selasa lepas bersempena Maulidur Rasul, saya SMS Ifah ajak pegi makan roti canai pukul 7.30 pagi...dah tak mampu nak bertahan tido sampai pukul 12 tgh hari :D

lepas abis waktu kerja, saya main ping pong...pernah saya main dengan berkebaya dan high heels..yes, you have to expect jerit lebih banyak dari pukul bola..sebab takut bola ping pong kena muka, nanti lebam sini sana..hilang seribu :p

esok TERPAKSA ponteng kelas, sebab nak menghadirkan diri ke PHP Meetup 2011..wajib pegi sebab ramai kawan-kawan yang saya sayang akan hadir sama..
inilah cabaran belajar part-time, ada masa kena ponteng kelas..ada masa kerja ofis bertimbun-timbun..ada masa siang pergi kelas, malam kena stand by..ada masa saya MALAS...heee

musim demam PILIH KASIH akan berakhir ahad ini..yer, mari bersorak riang ria ramai-ramai...yeayyyyy!! hoh, tak sangka dah lebih 3 bulan bergelumang dengan projek nih..dah nak sampai episod akhir dah pun..saper peserta pun saya tak kenal..dah tak excited macam season 1 dulu..dah tak beriya nak jumpa Rosyam..sekali pun saya tak pernah pegi tengok live show kt RTM Senawang tu...hati berat kepada nak abiskan projek je..sekarang dah pun nak abis..Alhamdulillahh

banyak tarikh di bulan ini yang saya sentiasa ingat...birthday kawan-kawan - untuk Ifah, berjaya 'menipu' kamu untuk bikin surprise..hehe, birthday abang yang sentiasa support adiknya "Nurul, u can do it", "Nurul, i support u no matter what", "Nurul, never give up!" dan paling penting, birthday IBU..hohh, miss her so much
p/s: utk 2011, ada tarikh kelahiran Nabi Muhammad SAW..selawat banyak-banyak ye

dan

February ini...

'
'
'
'
i still keep going and never give up ;)

1 comment:

raficyber said...

kenapa perlu ingat lagi bekas u tu.
lupa kan saja dia. cuba ler u ingat kat i or mai. tak pun kat alia. baru la best. :-D