Friday, February 11, 2011

HKLBR mode...

malam ni mau bermalam di rumah maiza n rafi..dah janji mau layan Hantu Kak Limah Balik Rumah sama-sama supaya bole gelak-gelak dan jerit-jerit sama-sama...kalo tengok sorang-sorang nak gelak pun tak der selera...


**esok pagi kena pegi kelas..subject Software Quality..chaiyok!!

5 comments:

sinzzfaiza ismail said...

tadi dah tgk cite ngangkung seround... lpas nih turm HKLBR pula! selamat berkelas kakak! love ya!

me and only me said...

wahh..dh tgk ngangkung..akak x mo tgk..cam scary je citer tu..huhu

sinzzfaiza ismail said...

tak berani jugee...tapi tengok reramai ngan satu family,,ngadap lptop wakakakka :P tapi itu cite klaka laaa

@naBest said...

ai tak jadi tgk kt astro first.
Ai dah donlod semua cita melayu.. wakakakaka..
Aku masih dara pun ada tawww..
hahaha

rafi cyber said...

non tido. kecewa. dia tak tngk pun. :-p