Thursday, October 20, 2011

sejuk!!

banyak story nak cerita ni..which one should start first?

hmm..lets start with study stuff(since datang sini nak study kannnn) :p
untuk makluman hadirin dan hadirat sekalian, isnin depan saya ada exam ye..takut makkk noks..tapi mak tak start baca buku lagi nih..macam biasa la, malas!

sistem kt my school sangat bestlah..1 bulan ada 1 subject je..plus 2subject undergraduate kena amek but no exam..just attend kelas and do assignment..yang tu seriusly tak faham..why should i take those subject? dah argue dengan program director, tapi saya kalah..dang!! makanya, berkawanlah dengan budak2 undergraduate yang jauhhhh lebih moda dari saya..yang lagi tak best, bole la plak dalam kelas tu ada 2 girls je..saya dan sorang Indian nih..yang lain semua boys..semalam that Indian girl ponteng kelas, makanya ............tak syok kan?
nasib baik kelas tu sejam je sehari..seminggu dua hari je kelas..fuhhh

ok..next!

suhu sekarang ni dah makin sejukkk..kalo tunggu bas 10min pun dah cukup membuatkan saya menggigil kesejukan..contohnya sekarang ni suhunya 8darjah..kalo tengok tingkap bilik pun dah berlaku proses kondensasi disitu..ibarat gelas yang diisi ais..(perghh..kondensasi uuu..hahah)


winter is coming very soon..probably end of this month or early november..last week dah mula sediakan keperluan untuk menghadapi musim sejuk..contohnya:-


siang makin singkat..malam makin panjang..pukul 6ptg dah masuk magrib..kul730mlm dah isyak..pukul9 mata dah terkebil-kebil tahan ngantuk..tido awal, bangun lambat..asal bangun tido je mesti lapar..sejuk-sejuk ni memang cepat lapar pun..asyik maaakan je..risaulah balik Malaysia nanti ada orang cakap macam ni: "eh, saper ni?? Nurul ke? gemuknya!"

2 comments:

hudaismail said...

gemukks..? x pe..yg penting happyy..:)

raficyber said...

cantiknya... baju. dh lama tak guna perkataan kondensasi, pemeljawapan huhuhu. noni tolonglah gemuk dr i