Friday, February 03, 2012

dilema...

sangat letih hari ni..kelas 5jam straight..start pukul 1ptg, habis pukul 6ptg..habis kelas, pergi tunggu bas kat bus stop..sejuk yang amat, rasa macam boleh beku kat situ..

dilema betul lah sekarang nih..pening kepala pikir..al-kisahnya, 1 subjek ni ada 4 module..then, kitorang boleh pilih 2 sahaja..2 module hari selasa, kul 2 - 4ptg..2 module lagi hari ni lah, kul 4 - 6ptg..mula-mula nak ambik kelas hari selasa tu, tapi module tu tak best..eh, bukan tak best, tapi tak faham..jadinya, di sebabkan tak faham, terpaksa jugaklah pergi kelas yang hari ni punya..lepas habis 3jam kelas Enterprise Module, pergi la pulak kelas tu..tapiiii, dah mengantuk dan letih pulak dah..seriusly, tak bole la belajar 5jam straight..pening la, lapar la, ngantuk la..semua ada

so, while waiting for the bus tadi, bincang la dengan classmates..diorang ajak ambik kelas hari selasa, sebab diorang pun sama ja macam aku tadi..ngantuk, lapar, pening bla bla bla..

tapiiiiii, aku tak faham kelas tu!! faham?!

tukar course lah macam ni! ahhah..

1 comment:

Anonymous said...

sabaq. pelan2 kayuh