Saturday, April 25, 2009

misi balas dendam...

minggu ni minggu bekerja seolah-olah akn hidup 1000thn lg..gigih x hengat..pagi kt cyberjaya..ptg kt PJ smpi pagi esoknyer..mak aku cam biaser, time blek keje kul 5 6 pagi jer, sah suh berenti keje punyer..x best punyer solution...

yg aku pn satu, saper suh bgtau lunch kul6ptg, drive sorg2 kul 2 pg..tp biaser la..anak solehah mmg camtu, x pandai tipu..kalo tipu je, sah gagap..ngahaha

psttt..aku ponteng klas arini..aku g opis buat keje ckit smpi kul 2ptg...
lpas tuuuuuuuuu,jeng jeng jeng..
MISI BALAS DENDAM...oleh sbb minggu ni keje kuat sgt,mesti ader hadiah utk diri sendiri kn...
hadiahnyer, aku ajak huda g KL..membeli belah seolah2 aku ank Tan Sri...main hambek aper benda yg berkenan..
yg buat aku senyum smpi skrg, Carlo Rino's bag is mine now...yezzzza..6 bln beb mimpi beg tu..skrg ader ni ha..kt sblh aku..heheh

ok la, aku dh nk tido brtemankn beg Carlo Rino..hahaha

2 comments:

Anonymous said...

hamboiiiiii..tak hensap2 lg ek lps kna ceramah kat pizza hut ari tu? mcm nak kna ada part 2 je ni?

raficyber said...

bila ler nk insaf ni? kuar dgn Maiza pun dia shopping jg. haha