Monday, April 13, 2009

sementara menanti waktu tidur...

bukan x der cerita utk dikongsi,
cuma x der selera utk menulis di cni...

itu la sbbnya my blog ini kelihatan sepi...

chewahhh..brmadah plak mlm2 buta nih...

yezza..smlm abg rosyam menang..ader plak hamba Allah msg aku suh update blog, bgtau 1 donia abg rosyam mng..ngahaha...

yer, memang dier menang...tp tgk muka dier je aku dh gerun..tggl baper ari je lg project 'Pilih Kaih' ni kena siapkan...aku trkedek-kedek lg...

last week mmg agak terrible, keje opis brtimbun2..kena lak sabtu lpas kena antar assg n ader exam...2 hr aku x tido...tertido tu ader la..sengaja menidurkn diri x der...
abis je klas ari sabtu tu, aku qhada blek tido yg trtangguh itu..ahad duk umah mengulor..segala aktiviti bersiar di maner2 shoping complex ditangguhkan...

isnin smbg blek sibuk yg menggila...demi abg rosyam aku gagahi jua...ngeh ngeh ngeh...

uik, dh 11.30..i need 2 sleep now..takut esok bgn lewat..kalo bgn lewat, g opis lewat..g opis lewat, kena marah...huhuhu

ok la, nite guys..:)

2 comments:

Anonymous said...

haaa...ni nak kena marah lg ni...meh sini...jgn lari...

-fa- said...

oni!!!!mlm td aku menceroboh umah kau!amik bj pandu puteri yg bersidai cannnteeeekk kat tangga.aku suh rin jahitkan lencana