Saturday, March 26, 2011

hectic week

saya sangat bekerja keras minggu ni..class canceled for today, so I came to the office sebab ada UAT hari isnin dan selasa depan..sambil buat kerja ofis, buat jugak assignment sebab kena submit by tomorrow. yes, last minute lagi!!

esok juga ada temu janji dengan supervisor, nak bincangkan banyak sangat perkara..scholarship, final exam, subjects taken bla bla bla...

bos janji habis je UAT nak tengok Merong Mahawangsa..yesss, tak sabar nak tunggu habis UAT dan tersangat tak sabar nak siapkan assignment ni..

ok, i stop now and continue doing my assignment..

No comments: