Saturday, March 12, 2011

MARA and MATTA Fair 2011

bangun je pagi tadi, dah banyak agenda dalam kepala nak diselesaikan...

first, nak makan donut kak Asi..tapi sampai-sampai je donut dah habis..end up beli karipap (tak sedap)..haritu dah try buat donut sendiri..tak berapa nak puas hati sebab tak jadi gebu pun macam mak buat dulu...nanti nak try lagi, tapi guna resepi yang lain pulak..mana la tau donut tak jadi haritu sebab salah resepi ke..(haruslah salahkan resepi :D)

then terus pegi Klinik Fadzliana nak buat medical check up..lama jugak spent time kat situ sampai ngantuk-ngantuk dah..timbang berat, naik 1.8kg..dang!! diorang charge rm70 untuk medical check-up..terbang duit saya

destinasi seterusnya ialah PWTC..ader Karnival Pendidikan MARA..dah janji dengan Rafi pukul 12.30 jumpa kat The Mall..since dah down giler dengan penambahan 1.8kg itu, terus decide tak mo drive ke PWTC..nak naik LRT..at least I can burn some calories today...so, park HoneyVi kat Star Sungai Besi..yeah, lepas ada HoneyVi dah tak naik lrt..harini kena check map dulu before beli tiket..serius dah lupa...perghh, memang nostalgialah naik lrt ni..rindu kenangan-kenangan lama..chewahhh

sampai je The Mall, Rafi kat office lagi..ada kerja katanya..then I decide nak jalan-jalan dulu kat The Mall..sempat sampai tingkat 2 je then turun tunggu kat bawah (bosanlah The Mall :D)

then, dah sampai cik Rafi itu terus pegi PWTC..baruku tahu ada Matta Fair rupanya..so, lepas pegi Karnical Pendidikan MARA terus pegi Matta pulak..entrance fee was rm3...

balik je rumah, susun pamphlet elok-elok mengikut tempat..australia - langkawi - sabah..wahh, bersemangat betul nak bercuti tapi duit takde..so how?? :|

p/s: to all my friends, sesaper nak ikut pergi Sabah tentatively end of May, let me know ya..;)

4 comments:

raficyber said...

ok. klu xda apa2 aral melintang i join. :-D

tas pria said...

Great blog! Salam kenal ye :D

Pakaian wanita said...

salam kenal.. nice post :)

Umi_Aliesha said...

amboi..nak daki kinabalu pulak ke?