Tuesday, March 10, 2009

hari AKU sedunia...

dh nk trmuntah buat jsp...uwekkk

ahad lpas adlh HARI WANITA SEDUNIA...

so, on this special day..aku nk ucapkn semoga wanita2 di luar sana trus tabah dan kuat dlm menghadapi dugaan hidup..hadapilah hidup ini dgn senyuman bcoz life is too short to be sad..
walau sebesar mana pn dugaan yg datang..redhakanlah hatimu kerana setiap yg brlaku itu dtgnya dari Yang Maha Esa...

ok wanita sekalian!!!jgn sedih2 yer..hihi

on that special day, aku spent time ngan Yanti - my housemt..pagi2 lg kitorg g brbasikal kt Tmn Botani..pastu sambung g gym lak kt kelab komuniti Cyber..akibatnyer smpi ari ni raser sengal2 badan..stamina x kuat..ceh

smlm plak g tgk wayang..citer Street Fighter..best la jgk..kalo aku paham, maksudnya best la tu..selalunya kalo citer lawan2 ni aku x paham..heheh

skrg ni jadual klas aku kul 12tgh hr smpi 7 mlm...aku ni dr dulu ada mslh ckit utk concentrate..plg lama pn sejam jer..yg jam berikutnya dh smpi ke London dh..kjap je smpi saner..so, mslh la biler klas 3 jam straight..nk kena ubah sikap nih..

mak bilang.."jadi la rajin ckit utk tempoh 2 thn ni..jgn main2 sgt..bekorban la..bknnyer lama pn"

so, skrg aku mcm rajin ckit..kul 7 pn kt opis lg..hahaha

3 comments:

:.Yus.: said...

bgs2..wanita yg ada vision..kol 7 kt ofis lg..

azam sempena hari wanita sedunia ke..hehe

nurul husna said...

tu azam sempena kena leter ngan mak tu..haha

Anonymous said...

patut la pun klu manjang "abah, nurul kan anak abah" ada je aktiviti tak berpekdah yg dibuatnya...study malas nak ke london je kojenye... (bebel mcm mak nurul)