Thursday, November 13, 2008

sindrom ujung bulan..

tajuk di atas adlh 'sindrom ujung bln'..bkn sindrom dtg bln okkk..sila btulkn pemahaman anda..skrg kul 4.26pm..lg 1 jam nk blek umah..dan x der 1 keje pn yg siap ari ni..aku jadi sgt malassssssss...dan aku rasa ini adlh sindrom ujung bln...

AKU NGANTUK

bkn ari ni je tau..hari hari ngantuk..asal masuk opis je ngantuk.asal ngantuk je masuk opis..geram btul la..minggu ni mmg malas giler nk bangun..kalo bole raser nk tidoooo je..tp bole ker???

(jap..aku nk tgk dialogue session GCEO TM jap..)

ok sambung blek..skrg ni tgh brlansungnya dialogue session ngn Dato' Zam..tp live video x baper elok..malas la aku nk tengok...

CUTI AKU DH ABIS..utk pengetahuan korg, cuti aku tuk thn ni mmg dh abis..so, secara automatiknya aku wajib menjadi pekerja yg berdedikasi..kirenyer akunyer punch card tu x der la kosong sana sini..sentiasa penuh je ari2..hehe
x best la cuti dh x der ni,dh la aku mmg pekerja yg suka amek cuti..pantang tensen ckit, sah esoknye aku apply EL..bkn aper, aku x nk arr buat keje dlm keadaan tensen..sbbnyer ia akn membuatkn kiter nmpk tua sblm masanya dan x mustahil korg bole jadi gila..haaa, bahaya tue..

NK KENE RENEW INSURANCE KETER..ni dh masuk bab duit..sejak pki HoneyVi ni, byk btul duit aku kuar..utk HoneyVi je, i spent my money like water..huhuhu
insurance nk kena renew, mau hangus rm1k duit aku..x per la, nasib baik aku syg ko HoneyVi..kalo x, dh lamer ko duk kt Used car shop...hahaha

HONEYVI NK KENA SERVICE..lagi mengenai HoneyVi..dlm 2 minggu lg dh nk kena service..hangus lg duit aku n pending lg la nk beli handbag CarloRino...kali ni trpaksa mntk tlg En Din suh g service..cuti aku kn dh abis..cuti En Din byk lg..so, kiter tlg menolong la ye..smlm En Din ckp..kalo la cuti tu bole di share, dier dh bg cuti dier separuh kt aku..n jwpn aku..yor lah, sbb cuti tu x leh share la dier ckp mcm tu..cuba kalo cuti tu mmg bole share, mesti dia buat2 x kenal aku..huhuhu..n kalo btul2 bole share, jgn kater separuh, 3/4 dr cuti dier aku amek..ngahaha..

2 WEEKS TO GO..ada apa ngn 2 minggu lg???besfren aku akn kawen..huhuhu..sedihhhh..yup, mmg aku sedih..tp kena hepi jgk sbb diorg nk mendirikn masjid..so, aku kena sokong..aku stay seumah ngn besfren aku for almost 5 yrs..but 2 weeks from now, dia stay ngn hubby dier plak..
korg raser la, mcm mn nk hadapi mende ni eh??
reiya..nnt tggl kiter 2 je..huhu

UJUNG BLN DEPAN BESDAY AKU..ha, yg ni ader org buat2 luper ker???

(ok dah..aku nk smbg dgr dialogue CEO..bye)

4 comments:

@naBest said...

bukan 2 weeks to go laa.. 9 hari to go..keh keh keh...

jgn sedeh, dear, u sedey, ai lagi sedey.. hehehe

cepat2 la suh en.din masuk meminang.

-reha- said...

rilex...rilex...

nti kalu ko kawen aku pulak yg sedeh...huhuhuhu

jgn sedih2 ok...nti ana tak jd kawin pulaks....ahaks

imapeace said...

erk.. skang dah ujung bulan ke?lambatnyeww GAJI massuukk..huhuhuhuh...i ade cuti 5 hari lagi.lalala..meh cni i kasi u halp day nak..ahaks =P

nhusna said...

ana--> amboi amboi..x sabar nk kawen nmpk..huhu

reiya--> reha, kiter kawen samer2 nk??nnt dua2 hepi knnnn

ima--> tu arr, noni pn tgh tggu gaji gak ni..huhu