Monday, January 19, 2009

aper hon-hon???

hati aku kurang senang bile tgh sedap bwk keter, tetiba ada org main hon..kalo sekali tekan dan x lama, aku bole brsabar dan mampu trsenyum..tp kalo tekanan itu melebihi 1 kali atau ditekan sekali melebihi 2 saat, aku akn hangin..jiwa x tenteram..konsentrasi menghilang..kaki trketar-ketar..jiwa bole jadi melayang...nmpk benar bad impact nyer knnn..

kepada si amoi kurang canthek yg hon aku tadi..diharap pikir 10kali trlebih dulu sblm brmain dgn hon keter ko bile trserempak dgn kereta mewah color pearl jade brmula dgn 'WQT' di daerah cyberjaya atau sri kembangan..

harap maklum...

5 comments:

nurmaiza said...

huhu..non pasni kamu tukar ringtones hon keta kamu..sekali tekan bunyi "Hoi boleh diam tak!!!" hah baru kecut perut amoi.

~~Noli said...

pon pon..hon kiter sm bunyik la..keh keh

Nakael Sidek Karim said...

senang je nak balas balik nyonya tu...kasi dia jalan dulu...tail dia..pastu hon2 tahap gila2 sampai orang ingat dia yang salah...kita buat muka innocent jek..hahaha...insaf sidek..insaf...

M@YaZ said...

Kejamnye sidek .. wakak ..

[off topic .. baca link2 kat bawah ni keh :D .. menarik tulisan si hisham ni]

http://tukartiub.blogspot.com/2009/01/sebuah-negara-zionis.html

http://tukartiub.blogspot.com/2009/01/sekali-lagi-zionisma-dan-nilai-melayu.html

Nakael Sidek Karim said...

setakat ni hon mengHon tak penah buat lagi...beam penah buat ...kat highway...padan muka orang tu..tak reti nak pasang lampu rendah..