Friday, January 30, 2009

sah aku dtg lewat esok...

mlm ni ader migration..aku kuar dr opis kul 7, then kul 8 aku dtg blek...migration start kul 10, tp aku dtg awal sbb nk join En Miji, Mior n Fadli diner kt Padi...x best dinner sorg2 kt umah..kalo tggl aku sorg2, mmg aku x diner..selalunyer minum jer then tido..
kalo lg 2 thn aku amalkn x mkn mlm, bole kot tggl sekeping mcm abg aku jgk..

jika pukul 2.30 pg anda masih diopis, haruslh esoknya anda dtg opis lewat...

ya btul, aku nk dtg lewat esok..hari ni sebijik ubat pn x masuk dlm perut aku..maka x mustahillah sakit aku ni x baik2..dr kul 8pg smlm smpi 2.30 pg ari ni, asyik batukkk jer...
mkn ubat kang x psal2 je aku brmlm kt opis ni...

migration mlm ni tlh diishtiharkn failed..tp x per..ni bkn 1st time..dh biaser dh..En Miji pn aku tgk relek je...

relek la knnn..nnt kita bole brjaga lg smpi 3 4 pg..kn best tuuu...

7 comments:

~~Noli said...

bangun bangun bangun!!!!!
haha..

Hafeeny said...

take care dear :) get well soon.

yanti said...

hai nurul!!Dia ada blog rupanya yanti nak link blog nurul dlm blog yanti leh?hehe

nurul husna said...

noli -> dh dh..bangun dh kul 1 td..haha

ifah --> tq dear..;)

yanti --> x link siap yanti..hahaha

wa said...

ala la sian nye die.. biase le tu, keje IT ni, kene stay up kat ofis jek! adoi.. hee.. nurul duk sorang ke skrg nih? reha takde dah ke? take care dear..

en_me said...

siannyerrr.. working hard girl tewww..

hi cek nurul .. salammmz dr me dikejauhannns

nurul husna said...

wa --> tu arr..kena bljr work under pressure nih

en_me --> salam dr sayer..tu arr, nk work hard ckit dh sakit..haha