Saturday, January 03, 2009

berdua lebih baik...:)

meniti hari2 terakhir ni, aku n Reha byk abiskn masa bersama..smlm kitorg g Alamandul..diner @Pizza Hut..pastu jln2 jap..then, malas plak nk blek lg..trus decide nk tgk wayang..main blasah je citer aper..kiotrg pilih citer Outlander sbb citer tu je pn yg plg awal start...yg lain sumer kul 11 lebih..malas nk tggu lelamer..so, amek je la citer tu even aku x prnh dgr pn sblm ni..
masuk2 je panggung, ghupernyer tu citer 18SG..kalo korg nk tau aku mmg x layan citer ganas2 nih..sbb aku amat la penakut tgk org lawan2 ni...(kalo citer cintan cintun tu aku layan la..citer 1st yg aku tgk adlh KULIAH CINTA okkk...gagaga)
sekali citer tu dgn darah memancut, air liur meleleh, pancung paler org la, mkn jantung, perut segala mcm..smpi aku dh baper kali duk uweekk uwekk kt dlm tu..cheh, ampeh punyer citer..
so, korg x yh tyer aku aper sinopsis citer ni, sbb tiap kali ingat citer tu aku raser nk trmuntah...huhuhu

ok, stop bab smlm..masuk citer arini plak..
aku tramatla BORINGGGGGGG...duk umah sengsorg diujung minggu mmg membosankn..nk kuar aku takut duit abis..sbbnya skrg aku mmg tgh brjimat..InsyaAllah kalo application aku utk further study diterima, aku akn start bljr dlm beberapa bln lg..so, of course la nk guner byk duit kn..buatnya x menyimpan skrg, nk byr registration camner kn??
so, segala jenis handbag, kasut, baju baru sumernyer pending buat masa skrg..sengaja aku mengelak dr melangkhkn kaki ke mana2 shoping komplex sbb takut trbeli..hihihi

sbnrnyer byk sbb nape aku raser amat bosan n sunyi..tp aku malas nk citer kt cni..biarknlh aku dgn kebosanan aku..hahaha

ok la korg, tgh ujan ni..layan tido sedap gak..byeeeeeeeee

5 comments:

@naBest said...

tdo je kje nye!! hohohoho

Afida Anuar said...

besttnyer nak sambung belajar!!!... ni yg jeles nihhh

eppygurl said...

huhu nk tgk ah cter tu. bunyi cm menarik!!! mkn jntung!

Muhammad Azli Shukri said...

memang itulah masalahnya..kalau keluar rumah duit pun keluar sekali..tak keluar kepala jadi xmenentu..

nhusna said...

ana -->dh itu je keje yg mampu buat..hihihi

kak fida -->akak, jom smbg bljr samer2

poni --> ha, gi ler tgk citer tu..pastu jom muntah ramai2..hahaha

azli --> tu la knn..biler x der duit ni mcm2 x kena..huhuhu