Thursday, January 22, 2009

cun yg makin comot...

secara tiba2 aku disuruh ke TNB kt UNITEN pg td..ikut abg kimie laksanakn tugas disana..dgn penuh teliti n khusyuk aku cuba pahamkn apa benda yg dier buat sbb lpas ni sah aku kena buat jgk...
damn!!aku dpt rasakn aku makin tidak pandai..mgkn ader skru2 'pintar' dlm otak yg trkeluar atau mgkn juga longgar..lmbt btul nk pick up td..masih merangkak ukt memahami projek ini..

"abah, tlg bekalkan saya air penerang hati dr tok japaq"

*******************
ptg ni aku nk g cari pakar sakit kulit..Dr smlm agak hampeh..kliniknya telah aku black listkn..
padan muka..sapa suruh gelakkn aku...

aku brdoa agar Dr yg bakal merawat aku nnt adlh seorg yg prihatin pd masalh pesakit..kalo hensem, aku x kesah kalo digelakkn..tp kalo ko pompuan, muda belia plak tu..tanpa tragak2 klinik trsebut akn aku blacklistkn...paham!!!

*******************
dh pukul 6 ptg..aper barang duk opis lg??jom blek tgk SPA Q...

4 comments:

~~Noli said...

nak yg ensem aje..ish ishh..=p

areKnee said...

kenape ngan dr tu noni? berani btol die menggelakkan kamu,, sy jugak turut terasa kesannyee >___<"

nurul husna said...

Dr tu ntah haper penyakit dier..gelakkn org plak..sakit ati tul

Nakael Sidek Karim said...

Dokter tu tak Islamic..kan dah kena sebijik...

Sama la husna..haritu masa nak demam denggi..dokter tu boleh cakap "awak boleh senyum lagi, bukan denggi ni.."

pastu dia bebel2...tiba satu ketika...saye pusing ..lalu menengking dokter itu "COULD YOU PLEASE STOP BABBLING! I JUST NEED MY REFER LETTER!"

kan dah kena sebijik dokter tu...seriously saye jerit time tu mmg kuat..sampai patient2 lain kat luar boleh dgr rasanya..

Moral of the story..Dokter2..please take your patient seriously..

FYI, nama klinik tu 'KLINIK WANGSA'
Nama Doktor tu "Dr. Nadhir"

Nama bunyi macam family gas jek..specialist kat sjmc gak yang concern dgn aku...trimas dokter Yong..