Tuesday, June 09, 2009

am I workaholic???

percaya or tak, memang aku keje non stop lately ni...live show Pilih Kasih is every Saturday..so, setiap sabtu mmg x available la aku utk melawat mana2 shoping complex..

citer Pilih Kasih
*************************
on Friday, diorg ade full rehearsal..so i should b there utk tutup undian n submit result pd producer..masa tu aku pegi ngn abg iwan(my bos) and badang(marketing)..naik keter ngn abg iwan mmg best..dier tu racer..so, pantang mana2 keter potong, sah dier lwn blek..aku sukerrrr

elok je rehearsal diorg abis, director plak x puas ati..nk buat rehearsl sekali lg kul 3ptg esoknyer..time tu aku rilek2 lg
tp rilek kjap je sbb lpas tu produce dtg mengganggu ke'rilek'kn aku..
"esok kul 3 eh kt cni.."

ha sudah, aku br je pikir nk rehat kjap..ptg2 ckit br pegi blek ke Senawang..but then, trpaksa tukar plan, kul1ptg dh kena gerak g sana since it will take around 1 hr without jammed..

nk dekat 2pg br smpi umah..dh letih sgt2..trus tido..kena lak br beli cadar n comforter br kt Aizat..100% cotton..mmg heaven la tido aku...

esoknyer lpas Subuh, aku hantam tido lg..kul10 abg iwan call..trus bgn n siap2..kul1 dh gerak ke rtm senawang blek..seperti yg dijangka, mmg jammed..agak teruk la n amat membosankn...

smpi dh lewat..mlmnyer live show..utk 1st week ni mmg voting x byk n audience pn x ramai yg dtg..x penuh pn 1 dewan...

agak kucar kacir la aku kt ctu..maner dgn streamyx yg mmg ampeh, auditor yg mcm x tau pape n ader org tu yg mmg kaco daun..haishhh, bengang btul aku..

abis je show, aku trus drive blek..bosan arr drive mlm2 n sorang2..sunyi jer..kena lak ader 3 accident yg teruk2 belaka..bole nightmare aku..

smpi umah, badan dh letih..luckily esoknyer ahad..bole aku rehat sepuas2nya..tp x jgk..luper auditor mntk traffik report..x psal2, ahad aku kt opis..

tp luckily lg, isnin abg iwan ckp bole cuti sbb dh keje ari sabtu..tp x jgkkkk..mr head dh call..ader je benda nk kena siapkn seolah2 dh x der hari lain..hangin btul aku..

x psal2, aku x merasa cuti lg 2 3 minggu ni..cis cis dan cis lg!!

1 comment:

C n B said...

sebab anda pekerja cemerlang..
bercameroon di opis.. hehe