Tuesday, June 16, 2009

tell him how u feel...

hari ni btul2 hari kucar kacir..bukan sbb aper..sbb aku jadi malas tahap x tau nk ckp aper dh..mmg malas btul..ari ni ader task nk kena siapkn kt opis..dh la malas, bos plak x henti2 dtg melawat kt tmpt aku, duk dlm blek sudah la..ni x, nk jgk kuar jln2..lg la aku jadi malas..tension la jgk biler asyik dtg tyer progress jer..

at last, end up aku g kaco2 orang..monitor aper bende diorg buat..kire mcm team leader la kalo kt kilang2 kn..i guest la...

mlm ni bosan gak..reha kuar ngn bf dier, housemt yg lain masing2 memerap kt dlm blek as usual..so, tggl aku sorang duk melangut tgk tv n lappy ni...

aku tgh layan citer 'La Dolce Amira' kt tv3...layan sbb ader Fizo je kt dlm citer tu..ngahaha...
trtarik kt 1 part ni..aper name ntah minah tu..dier kire mcm motivator la kot...
dlm scene tu, ader sorg pompuan ni minat kt someone la..aku pn x tau saper...
then, yg si motivator tu pn ckp la lbh kurang camni:- "tell him how u feel..let him know"

dgr jer part tu, aku trus trgelak sengsorang...trpikir sendiri, idup ini mmg tak mcm dlm drama..
ckp mmg senang n bole dibuat..cuba kt alam realiti ni, ader yg berani "tell him how u feel?"
ader?? yg pasti bkn aku..wakaka

No comments: